Home

[vc_row][vc_column][rev_slider slidertitle=”Slider 1″ alias=”slider-1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css_animation=”fadeIn” width=”1/3″][vc_empty_space height=”25px”][vc_wp_custommenu nav_menu=”52″ el_class=”menu-forside”][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInUp” width=”1/3″ el_class=”.text-box”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”25px”][vc_custom_heading text=”Utraditionel indretningsløsning og en kreativ samarbejdspartner” use_theme_fonts=”yes”][vc_empty_space][vc_column_text]ROOM67 er til dig, der ønsker, at dine omgivelser udstråler innovation og pirrer nysgerrigheden.

Når du vælger ROOM67, vælger du samtidig en utraditionel indretningsløsning og en kreativ samarbejdspartner, hvor sparringsprocessen skubber til dine normer og grænser for at opnå den optimale indretning på kontoret, i boligen, butikken eller virksomheden. Jeg leverer både de vilde og helt unikke løsninger eller de mere dæmpede med en twist! Vigtigst er, at jeg ikke ønsker at lave indretning, der er kopieret fra boligmagasinerne.[/vc_column_text][vc_column_text]

Det handler om førstehåndsindtrykket

Jeg ønsker, at førstehåndsindtrykket af dine lokaler udstråler innovation og pirrer nysgerrigheden hos de besøgende. At den gennemgående røde tråd skiller sig ud med de rette møbler og flotte installationer, der viser, hvem du er, eller hvad din virksomhed står for.

Udgangspunkt i dig

Det skal naturligvis tage udgangspunkt i dig. For selvom jeg arbejder med utraditionelle løsninger, er det vigtigt, at du kan kende dig selv, og at du føler dig tilpas i dine nye omgivelser. Derfor er det alfa omega, at du er med hele vejen, når ROOM67 skal stå for indretning og interiørdesign. Du skal have lyst til at give slip og forvente en flot og funktionel indretningsløsning, du ikke selv var kommet på. Men stadig en løsning, der passer til dig, og viser, hvem du er.

Forskellige behov

ROOM67 skaber anderledes flotte og personlige interiørdesign, fordi jeg altid finder udgangspunktet i mine kunders drømme og indretningsbehov. De indledende samtaler giver et overblik, og den kreative sparring skaber ideerne.

Du kan selvfølgelig også give mig helt frie tøjler, hvis du tør.

Jeg arbejder som indretningsarkitekt, og jeg har mere end 10 års erfaring. Min brede vifte af samarbejdspartnere i mange forskellige brancher og et godt, alsidigt netværk af interiørleverandører sikrer, at løsningerne fra ROOM67 altid lever op til dine forventninger og ofte mere end det.

Tag touren

Her på siden kan du klikke rundt og se, hvilke løsninger ROOM67 har leveret til private og til virksomheder i varierende brancher, der inkluderer butiksindretning, indretning af kontorer og kontorfællesskaber, indretning af musikstudier, tandlægeklinikker, autoforhandlere og mange flere.

Michael Tangaa
Indretningsspecialist og kreativ sparringspartner
ROOM67[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”1404,1406,1408,1409,1410,1411,1412,1413,1415,1416,1417,1418,1419,1420,1421,1423,1425,1426,1427,1428,2006″ img_size=”full” onclick=”custom_link” speed=”3000″ slides_per_view=”3″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” wrap=”yes” css_animation=”none”][lab_text_autotype typed_text=”

Du får…. *Tegnestue;Kreative kræfter;Sparring;Passion;Produktion overalt*

” typed_show_options=”yes” typed_options_loopcount=”-1″ typed_options_backdelay=”1500″][vc_empty_space height=”50px”][vc_custom_heading text=”Kontakt Room67″ font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” el_class=”text-box-kontakt”][vc_column_text el_id=”kontakt”]

ROOM67
“Den gamle børnehave”
Kærhave 9
6731 Esbjerg
Tlf.: +45 2174 2446
E-mail:  mt@room67.dk

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]